HVORFOR BLI MEDLEM AV START UIT?

Våre medlemmer får muligheten til å utvikle seg selv og sine ferdigheter på ulike måter parallelt med studiene. Start UiT er en kreativ, inkluderende og engasjerende studentorganisasjon for alle studenter - uansett studieretning.

I dag har vi omlag 30 til 40 medlemmer fra fem av syv fakulteter ved UiT Norges Arktiske Universitet.

Som medlem av Start UiT tar du del i et nyskapende, kreativt og sosialt miljø med engasjerte studenter fra hele universitetet. To ganger i året har vi en felles hyttetur, champagnefrokosten på 17. mai er en stolt tradisjon, og vi sier sjelden nei til å møtes sammen over en kaffe eller annen digg drikke på byen. Utover dette er vi alltid samlet på de mange arrangementene våre.

Vi har behov for alle slags personer og kompetanse! Nettverksgruppa vår arbeider med å holde kontakten med det lokale næringslivet og samarbeidspartnerne våre, mens kommunikasjonsgruppa jobber med markedsføringen av organisasjonen. Til hvert arrangement har vi en prosjektleder og en prosjektnestleder, og disse arbeider med å sørge for gjennomføringen av alt det artige vi holder på med av eventer. Videre har vi en gruppe med velferdskoordinatorer, som jobber med det sosiale innad i Start UiT. Alle medlemmene våre har også muligheten til å komme opp med egne arrangementer de har lyst å gjennomføre - og der er det bare fantasien som setter grenser.

Søknadsprosessen til Start UiT foregår i to faser: søknad og intervju. Du sender enkelt inn søknaden din på nettsiden! Deretter kan du bli kalt inn til et uformelt intervju, før du får beskjed om du er med eller ikke. Vi ser etter studenter som er sosiale og engasjerte, og ønsker å gjøre litt mer ut av studiehverdagen sin.

Et nettverk i det lokale næringslivet, ferdighetsutvikling, nye venner og masse engasjement - det er dette som møter deg som medlem i Start UiT.

Du vil ikke angre på at du engasjerer deg i en studentorganisasjon som Start UiT. Vi er alltid på utkikk etter nye medlemmer!