Hei, og til dere nye studenter, velkommen til UiT!

Mitt navn er Nikolai Winsnes og jeg er så heldig å få være leder av denne fantastiske studentorganisasjonen. Jeg har fått det ærefulle oppdraget å skrive skoleårets første blogginnlegg. Først litt om meg selv, jeg er født og oppvokst i den vakre byen Tromsø også kjent som Nordens Paris. For tiden er jeg student på UiT og studerer Økonomi & Administrasjon på 3. året. 

Portett+BW+%2820+of+24%29.jpg

Nikolai Winsnes

Leder i Start UiT

Første gang jeg hørte om Start UiT var gjennom felles bekjente som allerede var involvert i studentorganisasjonen. De overtalte meg til å søke og kort tid etter hadde jeg levert søknad, vært på intervju og satt som leder i min egen prosjektgruppe. For meg har det å være medlem i Start UiT de siste to årene vært en enormt lærerik prosess, jeg har utfordret meg selv i lederposisjoner og arrangert større arrangementer sammen med resten av organisasjonen. Størst av alt er de forskjellige menneskene jeg har møtt gjennom arbeidet i Start UiT. Vi er så heldig å være en tverrfakultær studentorganisasjon og har medlemmer fra flere forskjellige fakulteter og studieretninger. Det ga meg muligheten til å bli kjent med et mangfold av mennesker som har vært med på å berike min studenttilværelse på UiT.

Så nå, 2 år senere sitter jeg da altså som leder av denne studentorganisasjonen. I sommeren som har vært har styret og jeg jobbet iherdig med å planlegge det kommende skoleåret, og vi gleder oss. Vi har sett litt tilbake til røttene våre og bestemt oss for å gjøre ting folkelig og jordnært. For første gang skal vi lansere en podcast noe vi gleder oss veldig til. Vi er også ansvarlig for å arrangere landskonferansen for alle i hele Start Norge. Dette blir det største vi noen gang har gjort og vi alle gleder oss veldig til å vise frem hva Tromsø og Nord-Norge har å by på til resten av Start Norge. For oss i år har det også vært viktig å gi tilbake til medlemmene våre som legger ned alt arbeidet, vi skal i første omgang samles å dra på hyttetur til nydelige omgivelser på Sandøya. Her har vi vært før og det er for mange en pangstart inn i det som kan betegnes som en stor familie.

For å få gjennomført alt det vi har lyst å gjøre har vi tenkt å doble antallet medlemmer i organisasjonen. Derfor trenger vi akkurat DEG. Jeg vil også oppfordre alle til å sende søknad inn før 25. august, slik at du også kan få muligheten til å oppleve det eventyret vi alle har vært så heldig å få oppleve!

- Nikolai