UNIK UTFORDRING

Test ut din idé ved å delta i Nordens største forretningsplankonkurranse for studenter.

GODE PREMIER

Benytt deg av mulighet til å sikre startkapital og gode omtaler i mediene.

MENTORER OG VEILEDNING

Få hjelp og god veiledning hele veien til nasjonal finale.
LOKAL FINALE
Tromsø - 22. februar 2018

I den lokale finalen var det flere konkurrenter fra UiT som kjempet om å vinne pengepremien og en plass videre i den regionale finalen. Eventet ble avholdt på Start Lounge, og de to lagene AutoID og Nightlights gikk av med seieren!

REGIONAL FINALE
Tromsø - 22. mars 2018

Første og andre plass i den lokale finalen sikrer plass i regional finale.  Vinnerne av den lokale finalen fra Nord Universitet og UiT, totalt fire lag, måtte skrive en forretningsplan og på selve dagen pitche idéen sin foran en jury og fullsatt sal av tilskuere. Her gikk begge Tromsø-teamene av med seieren, og AutoID og Nightlights er klare for den nasjonale finalen i Trondheim i oktober.

NASJONAL FINALE
Trondheim - 27. oktober 2018

De to beste fra hver region møtes til slutt i Nasjonal Finale. Et arrangement med sterk jury og mye oppmerksomhet. Her har man mulighet til å sikre seg både god startkapital, mentor-coaching og god omtale i diverse medier.

 

Om konkurransen:

Venture Cup er en av verdens største forretningsplankonkurranser for studenter, og har som formål å støtte morgendagens entreprenører og å legge til rette for etablering av nye virksomheter

Venture Cup er også integrert i emnet BED-2015 Kommersialisering, så du kan delta i konkurransen mens du oppnår 10 stp! Via workshops, foredrag og forelesninger, skal studentene lære alt fra det faglige oppsettet i forretningsplanen, til drøfting rundt verdiskapings-potensialet. Studentene vil bli aktivt fulgt opp gjennom hele prosessen, og utfordret på sin vei fra idé til forretningsplan.

Les mer om hvordan delta i Venture Cup her:

Spørsmål?
Prosjektleder: Simen Eide Brøste
Mail: venturecup@startuit.no