Du har meldt deg på Lederjakten, ikke sant? - Sten Pettersen

Selvfølgelig har du meldt deg på. Det finnes absolutt ingen grunner til at du ikke har gjort det. Under skriver jeg litt om noen av grunnene til at du melder deg på om du har glemt det til nå.

Når jeg møter Marthe, Victor eller Sindre i dag prater vi som om vi er gamle kjente. Dette på tross av at vi har svært lite/ingenting til felles. Rent utenom at vi i fjor var studenter på UiT alle fire, er det lite som knytter oss sammen. Årsaken til at vi prater som om vi har kjent hverandre hele livet er at vi var så heldige å tilbringe hele dagen sammen på Lederjakten 2016. Vi diskuterte, vi løste problemer, vi klødde oss i hodet. Mest av alt lo vi. Ved å, sammen, løse caser som næringslivet i Tromsø hadde utformet ble vi kjent med hverandre på rekordtid.

Lederjakten gir deg en unik mulighet til å møte næringslivet, samt vise frem hva du kan. De fire gruppecasene er nøye utformet av aktører som det er verdifullt å ha kjennskap til.  Kanskje møter du din fremtidige arbeidsgiver? Kanskje opplever du noe som gir deg en pekepinnpå hva du skal bli når du blir stor? Casene er like varierte som det er variasjon i hvem som lager de. Her finner du hele spekteret!

Om du gjennomfører Lederjakten uten å lære noe om deg selv i løpet av dagen blir jeg imponert. Dagen er hektisk, i utelukkende positiv forstand. Du får testet deg selv på utrolig mange måter. Arrangementet utfordrer deg på hvordan du fungerer i team, både som lagspiller og lagleder. Du kommer til å oppdage sider ved deg selv du kanskje ikke visste du hadde! Det er ikke til å stikke under en stol at du lett kan bli varm i topplokket i løpet av dagen, men du får alle muligheter til å kjøle deg ned på kvelden.

Hvilket leder meg til mitt siste poeng: Deltakelse på Lederjakten gir deg en gratis bankett sammen med de du har løst oppgaver med hele dagen, pluss mange andre feststemte studenter. God mat, underholdning fra scenen og fin stemning utover natta.

 

Vi sees 18.Oktober!

Mvh Sten Pettersen