Når jeg bestemte meg for å studere ønsket jeg å studere lengst unna det nettverket jeg hadde dannet meg. Ikke fordi jeg hadde sett meg lei av det forrige, men fordi jeg ønsket å utvide nettverket mest mulig. Som følge av dette valgte jeg og studere i Tromsø og jakten på et nytt nettverk startet.

Etter litt leting fant jeg Start og ble umiddelbart frelst. Jeg trodde aldri jeg skulle finne en så engasjert og bra gjeng. Ved å melde meg inn i start fikk jeg tilhørighet til en gruppe, noen å diskutere idéer med, en arena som ønsket å se meg vokse og utvikle meg, samt enorme muligheter til å skape nettverk.

Jeg startet som ansvarlig for å innhente penger til et arrangement, noe som gjorde at jeg måtte ta kontakt med næringslivstopper i Tromsø. Denne opplevelsen er noe av det mest lærerike jeg har gjort i løpet av min tid på Universitetet i Tromsø. Grenser ble pushet og jeg lærte fort hva man skulle si, og ikke si over telefon. Ved å kunne delta på møter med høyt kvalifiserte folk lærer man fort hva de også er på utkikk etter.

Etter jeg var ferdig med sponsoransvaret var jeg så heldig og ble leder for Start. Herregud for en reise. Alle de fantastiske personene som var med i Start mens jeg var leder der, har gjort meg til en bedre person. Dette var den perioden der jeg kjente gründerinteressen min virkelig blomstret. Ved å møte så mange inspirerende personer og høre på deres historie, var det vanskelig å ikke bli påvirket.

Når dette er sagt, trenger man på ingen måte å være leder i organisasjonen for å bli inspirert eller utvikle seg. Start er en organisasjon for alle typer folk, i alle typer livssituasjoner. Vi trenger bred kompetanse fra alle fakulteter. Jo flere synspunkter vi kan ha på et problem, jo bedre blir løsningen. Det er ingen tvil om at innovasjon skal skape fremtiden så hvorfor ikke bli med på revolusjonen?