Lederjakten gir unike muligheter

Mitt navn er Martin Mathisen, og jeg vant Lederjakten 2016. Lederjakten har vært en viktig plattform for min utvikling av lederegenskaper. Som premie fikk jeg blant annet være med på Agenda Nord-Norges årlige samling, og i tillegg har jeg fått være med på mange spennende aktiviteter det siste året. Som vinner av Lederjakten kommer tittelen «UiTs Beste Leder», og nå skal stafettpinnen gis videre til neste lederspire ved UiT. Jeg oppfordrer samtlige UiT-studenter til å ta utfordringen og melde seg på Lederjakten 2017.

 

Lederjakten har vært en arena hvor jeg har utviklet egenskapene som trengs for å lykkes på nye områder. Dette har bidratt til å gi mange direkte- og indirekte muligheter det siste året. Jeg har fått delta på konferanser, seminarer og styrket min kompetanse for å lykkes på selv krevende utfordringer. Blant annet har jeg akkurat vært på en eventyrlig reise gjennom Venture Cup (Norges største forretningsplankonkurranse for studenter). Sammen med tre andre UiT-studenter ble vi vinnere av regional finale i Nord-Norge, og endte til slutt opp på pallen med tredjeplass i den nasjonale finalen. Videre er jeg i skrivende stund på reise til Singapore der jeg får overvære når UiT formaliserer sitt samarbeid med National University of Singapore, og hvor Arctic Frontiers senere skal arrangere seminar. En stor takk til UiT og Arctic Frontiers som har gitt meg en ekstremt spennende og utfordrende arbeidsplass ved siden av studier.

Jeg mener at alle ledere er ulike og at det slett ikke finnes en fasit på den perfekte «lederoppskriften». Likevel er det spesielt én egenskap som jeg har opplevd som viktig i mine roller som leder: det er å utvikle seg flere perspektiver på nye utfordringer. Ofte er utfordringer preget av hektiske tidsrammer og mange meninger.

I disse situasjonene er det lederen sin oppgave å få tilstrekkelig innsikt i utfordringene. «Hva er det virkelige problemet?» skal lederen undersøke. Alt for ofte opplever jeg at grupper er mer opptatte av å finne løsninger fremfor å forstå kjernen av problemet. Dette resulterer til at grupper finner gode løsninger på noe som ikke egentlig er et problem. Ro ned, diskuter, og finn ut hva som faktisk skal løses og hvordan.

 

Videre er det også viktig å sette pris på flaks og marginer. Det er riktig at hardt arbeid tar deg til målstreken, men litt flaks må til for at man krysser den først. Under Lederjakten 2016 var jeg til slutt på scenen sammen med tre andre dyktige finalister. Jeg er takknemlig for at marginene gikk i mitt favør når vinneren skulle kåres.

Jeg tror nok ikke Lederjakten ene og alene har vært avgjørende for andre gode resultater jeg har hatt i ettertid. Likevel tror jeg de studentene som forsøker å utfordre sin komfortsone ved å delta på Lederjakten er de samme som vil ta de avgjørende stegene for å oppnå suksess også på andre arenaer, slik som jeg har vært heldig å kunne gjøre det siste året. Første skritt for å tilegne seg nødvendig kompetanseer å finne de riktige plattformene og menneskene som gir deg de riktige utfordringene som kreves for at nettopp du skal kunne realisere dine mål.

Så, tusen takk for at jeg fikk delta på Lederjakten 2016. Det har vært en opplevelse jeg absolutt ikke ville vært foruten. Det har vært med stor ydmykhet at jeg har kunnet være «UiTs Beste Leder», men nå er det tid for at tittelen gis videre. Jeg ønsker alle søkere lykke til. Dere har en unik, spennende, sosial og fantastisk opplevelse i vente, uansett hvordan sluttresultatet blir.