Har du lyst til å være en del av universitetets kuleste, mest kreative og nytenkende studentorganisasjon?

Vi er alltid på jakt etter engasjerte medlemmer, og søker etter deg som vil forme din egen framtid.
Vi oppfordrer studenter fra ALLE fakulteter å søke, uavhengig av hva du studerer og tidligere erfaring. Det viktigste er at du er engasjert, imøtekommende og ønsker å bidra til å gjøre Start UiT enda bedre!
I søknaden din vil vi ha svar på:
  • Hvem er du?
  • Hva studerer du?
  • Hva kan du bidra med?
  • Hvorfor ønsker du å bli medlem?
  • Hva har du gjort tidligere?
  • Hvilken aktivitet/arrangement mener du ville vært bra for studentmiljøet i Tromsø? Skriv litt om hvordan du ville laget et slikt tilbud.
  • Hva betyr innovasjon for deg?
Send inn din søknad til blimedlem@startuit.no
Vi har løpende opptak!

 

Hva er Start UiT?

Start UiT er Norges beste studentorganisasjon, og vi jobber med å fremme innovasjon og entreprenørskap blant studentene på universitetet.

Som starter vil du kunne tilegne deg god erfaring i mange forskjellige roller innen prosjektarbeid, og knytte nyttige kontakter med både studenter og næringslivet. Ved å bli medlem vil du også få mulighet til å ta del i et stort sosialt felleskap. Gjennom intern utvikling gjør vi alt fra å grille pølser i Bukta til mer formelle kick-offs med stort faglig utbytte. Totalt sett er det viktig for oss at våre medlemmene skal sitte igjen med kompetanse og erfaring, samt et stort og givende sosialt og faglig nettverk.

Start UiT ligger under paraplyorganisasjonen Start Norge. Hvert år arrangeres det blant annet både høst- og vårsamling av de forskjellige lokallagene fra universiteter over hele landet; her samles alle starterne fra hele Norge! Gjennom en hel helg med spennende opplegg får man mulighet til å delta på et uforglemmelig arrangement, samtidig som man knytter kontakter med studenter fra hele landet.

Vi er en studentorganisasjon for absolutt alle studenter, uansett studie. Det koster ingenting å være en starter, og du vil få unik erfaring som gir deg fordeler når du skal søke jobb etter endte studier.