Våre arrangementer

17. oktober 2018

Lederjakten er en konkurranse for studenter med en lederspire i magen, uavhengig av hvilket studie du går eller tidligere erfaring. Deltakerne vil testes innen flere fagfelt gjennom å løse caseoppgaver utarbeidet av ledende bedrifter i Tromsø. Hvor god er DU til å jobbe i og lede et team?

Gjennom å delta i Lederjakten får du en fantastisk mulighet til å tilegne deg nyttig erfaring, utfordre egne evner, og knytte viktige kontakter med både engasjerte studenter og toppledere i næringslivet.

November 2018

FuckUp Nights er et internasjonalt konsept hvor gründere forteller om deres opplevelser i næringslivet og hvordan de har «fucka det til». FuckUp Nights er en møteplass hvor man deler historier om prosjekter eller gründervirksomhet som har gått på trynet. Vi garanterer derfor ingen glanshistorier. Arrangementet er inspirerende og lærerikt for både næringsliv og studenter.

Våren 2019

Venture Cup er en av verdens største forretningsplankonkurranser for studenter, og har som formål å støtte morgendagens entreprenører og å legge til rette for etablering av nye virksomheter

Venture Cup er også integrert i emnet BED-2015 Kommersialisering, så du kan delta i konkurransen mens du oppnår 10 stp! Via workshops, foredrag og forelesninger, skal studentene lære alt fra det faglige oppsettet i forretningsplanen, til drøfting rundt verdiskapings-potensialet. Studentene vil bli aktivt fulgt opp gjennom hele prosessen, og utfordret på sin vei fra idé til forretningsplan